Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2013 11:11 - Epic fails на водачите на Третия Райх: А.Хитлер
Автор: darktales Категория: Политика   
Прочетен: 2442 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 09.10.2013 11:17


image
 

 

Един фюрер на една държава с един народ.

 

Робеспиер, Дантон, Наполеон, Ленин, Сталин, Троцки и Ким Ир Сен на нацистката революция.

 

Светец на Руската Катакомбна Църква на истинно-православните християни под името Св.прав. Атаулф Мюнхенски, вожд Германски, великомъченик Берлински (не е шега).

 

Психопат.

 

Жертва на вековната негативна селекция в родния си край, където на кръвнородствените връзки не се гледало особено строго.

 

Заради адската му, люта и бясна омраза към евреите и до днес се появяват спекулации за еврейския му произход.

 

Притежател на откровено неарийска външност, а в снимките от последните години от живота си има вид кажи-речи на дегенерат. Впрочем, това може би се дължи на преумората, болестите и авангардното лечение, назначавано от сумрачния тевтонски гений д-р Морел – на ранните фотоси Хитлер изглежда общо взето симпатично дете и нормален младеж.

 

На неуспехите реагирал с триадата гняв-зацикляне-прострация, добре описана при представители на примитивни общества, умствено изостанали и психопати.

 

Успял някак да обедини висшите разредени сфери на  имперското и национално величие с душевността на Bieder, с което грабнал сърцето на отредения му от съдбата народ.

 

Имал заложби на трол, останали недокрай реализирани поради пълната му липса на способност за самокритика и самоирония. (За сравнвние Сталин, който умеел да се присмива и над себе си, постоянно е тролел и чужди, и свои, което вероятно също е една от причините да си спечели възхищението на друг гениален трол, Уинстън Чърчил).

 

В последните месеци на живота си станал заложник на собствената си расова теория, която, ако била вярна, нямало никакъв начин славяно-монголските орди от унтерменши да се промъкнат до свещените земи на едната държава. Когато това изневиделица почнало да се случва, им предрекъл ужасяващ край и пълен екстерминатус и за да гарантира за думите си, останал в Берлин да извърши това. Към края се опитал да адаптира теорията си към действителността, което пък довело до обръщането й наопаки спрямо изходните положения.

 

Тези глупости накрая омръзнали и на самия него и той използвал цианкалий, който, види се и от други примери, се оказал истинското тайно оръжие на Третия Райх.

 

 

 

Epic fail: Ще остане завинаги във военната история с това, че в две поредни години е оставил армията си без зимно облекло в географски ширини, където зимата открай време идва всяка година. Впрочем, след първия път е издал директива, с която е постановил втората зима на Източния фронт да е по-топла. И, което е характерно, е успял донякъде, подлецът – през зимата на 1942/43 средните температури в Русия били с почти 10 градуса по-високи. За лош късмет обаче (на Хитлер), повишение от -35 на -25 градуса не топли особено човеци в тънки шинелчета и подковани ботуши.

 


През миналата година австрийските власти направиха детински-трогателен опит да прекъснат всички връзки на страната си със субекта, унищожавайки надгробния паметник  на родителите му в Линц. Уви, така не става, а осквернителите на гробове често попадат под ударите на съдбата.  

 

 

 

 

 

 

 

 





Гласувай:
3



1. zaw12929 - 24 ГОДИНИ ПЕЕТЕ НАЙ ТЪПАТА ПЕСЕН, ...
14.10.2013 06:07
24 ГОДИНИ ПЕЕТЕ НАЙ ТЪПАТА ПЕСЕН, ЗАЩОТО ТОЛКОВА ВИ Е АКЪЛА И НЕ ЗНАЕТЕ, КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ И ДАНО УЗНАЕТЕ НЯКОГА С ОГОФРЕНСКИЯ СИ УМ

Постинг: Неук парцал.............
Автор на постинга: theeconomist
цитирай
2. darktales - Мерси, рядко може да се види изре...
14.10.2013 20:41
Мерси, рядко може да се види изречение с четири грешки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: darktales
Категория: Политика
Прочетен: 537912
Постинги: 90
Коментари: 456
Гласове: 1406
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031