Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2015 19:37 - Разбулване на мистериите
Автор: darktales Категория: Политика   
Прочетен: 2931 Коментари: 1 Гласове:
0



 Днес поразмислих малко и разкрих тайната на българския модел. Не било трудно, ама кой да се сети.

И тъй значи, дошъл 9.09.44.

Непосредствено след това в БКП, милицията и ДС започнали да се записват и хора, които били по душа демократи, антикомунисти и евроатлантици. С цел да следят тези структури изкъсо и въобще за конспирация. Разбира се, там се записвали и истински комунисти, рубладжии и червени боклуци, обаче с времето първите ставали все повече, а вторите по-малко. Стигна
ло се дотам, че истинските червени боклуци почти спрели да се записват, вероятно защото Партията почнала да им се струва недостатъчно червенобоклучена. 

И като дошла демокрацията, ония хора, които били по душа демократи и евроатлантици, вече нямали причина да остават в омразните им БКП, МВР и ДС, напуснали ги те и решили както му е редът да си направят една партия. Но дълго време опитите им били неуспешни. Едно СДС, друго СДС, НДСВ... навсякъде се врели онези уж бивши безпартийни червени боклуци и разваляли всичко.

Докато един ден не се появил - кой?кой? - ами той, Бойко Борисов. Той бил роден и възпитан в семейство на истински демократи, законспирирани като партийни активисти и милиционери. Получил Светото Кръщение, докато родителите му се престрували, че следят кой ходи на църква. Станал комсомолски секретар, за да руши системата отвътре, и като един Щирлиц се инфилтрирал в милицията. Само че демократичен Щирлиц, а не руско-съветски. Получил ценни напътствия от самия Тодор Живков, който бил от най-старата, отпреди деветосептемврийска генерация евроатлантици, постъпили в БКП.

И накрая часът ударил, Бойко Борисов се стегнал и успял да направи партия, ръководена от най-истинските фалшиви номенклатурчици, милиционери и кадесари, всичките по душа стари евроатлантици, демократи и антикомунисти второ и трето поколение.

А рубладжиите и червените боклуци, които навремето мразели бекапето заради демократите в нея, останали отвън да плюят и да мърморят. 

Сега ще кажеш, #username, ами ако изведнаж, не дай Боже, пак всичко се обърне и се върнат на власт червените боклуци? При които вече няма инфилтрирани истински демократи и евроатлантици? Знае ли човек? "Гнавения, гнавения, гнавения, где первае гнавение, где паследнее", както се пееше в оня рубладжийски филм за Щирлиц.

Абе спокойно бе. За толкова прости ли ги мислите вие истинските евроатлантици. Те са винаги готови за всякакви превратности на съдбата. Дори и комунизмът да се върне, те ще извадят старите си партийни книжки и ще кажат, че са се престрували само за заблуда на врага, а всъщност ще почнат отново да се правят на комунисти заради заблуда на самите комунисти. А вие, дето нищо не правите, пак само ще мрънкате. 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. born - Че той и бай Тошо е бил кадър на Гешев. ...
08.05.2015 00:39
Че той и бай Тошо е бил кадър на Гешев. Това при нас си е традиция.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: darktales
Категория: Политика
Прочетен: 540821
Постинги: 90
Коментари: 456
Гласове: 1407
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930