Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2014 21:43 - Защо Анитка да не може да ни представя?
Автор: darktales Категория: Политика   
Прочетен: 2311 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
Изворът на Белоногата се превърна в блато и в тинята плуват само жаби.
Не се опитвам да обидя нашата претендентка на външност. В интерес на истината, доскоро тя си е изглеждала нито по-добре, нито по-зле от която и да е мутресовидна пръчка. Явно сега е в някакво преходно състояние на усвояване на силициеви полимери или пък между две козметични операции. С какъв акъл се е решила да се яви тъкмо в такъв вид, това е отделен върпос, с не много труден отговор впрочем.

Приликата с блатното земноводно е в медийното CV на Анитка. Чекнене по "светски купони", чекнене по "Плейбой", записи на идиотски "песни", изнасяне на цялата персонална арматура на показ - отчет до милиграм на всичкия силикон по снагата, обявата за издирване от съпруга й, обвиненията към някакъв Киро Скалата, че продал дъщеря й за проститутка... и т.н., и всичко това шества и се върти из медиите, цялата махленска простотия на типажа, за който мъдрите, проницателни негри от Юга са казвали "дай на белия боклук пет минути слава, пък му гледай сеира". Изглаждане на главния мозък в запуснат стадий, мания за величие, селска напористост и пълна липса на стил. Липса дори на курвенски, с извинение за израза, стил. 

И въпреки това, а може би тъкмо заради това не разбирам защо толкова много хора не я харесаха като кандидатка на България. А според мен, ако има образ, който най-добре да представя България, каквато е сега - това е нейният. Бойково-Пулевска, Крисковска, Аниткина България. Не ни харесва? Значи да скрием Анитка, и всичко ще ни е наред? Сякаш тя е виновна. Не е правилно така, #username! Анитка не е лошата. Тя използва, както може, интонационната среда. Но не я е създала тя. Не можем да я заподозрем в това, нали? Други са превърнали извора в блато, а тя само се опитва да плува в тинята. 

Не че няма и някаква друга България, има, обаче тя е разкъсана и пръсната до отделни светлинки - разпилени, изсъхващи качици от извора. 
То се знае, и ние можем да намерим свястна, интелигентна жена с естествен чар, отдадена на някоя сериозна кауза, добра майка, опора на семейството си. Ама хайде сега, това са путинистки номера, фалшива реклама. Такива жени има много, обаче в момента не те създават атмосферата на страната. Фийлинга, дет се вика. 

Фийлингът в България е като фийлинга от гледането на Анитка. Фалшиво, нелепо и безнадеждно. Тя даже заслужава похвала, че съзнателно или не, тъй хубаво го е уловила и синтезирала.

Както искате, ама аз все повече харесвам Анитка. Ако сме последователни, Бойко трябва да й вдигне паметник в естествен ръст и диаметри. На най-хубавото място от най-хубавата магистрала. Хем да гледат и разни чужди охлюви, като идват насам. К"во се блещиш бе. Знаем си какви сме и не го крием. Ти пък да не си по-хубав. Аре карай към Слънчака да се отпуснеш десетина дни като свиня, както си мечтаеш.

Пък тия там, на конкурса, не я оцениха. Не оцениха нашата искреност и простодушие. То на тях все угода няма. Ама ние няма да се отказваме. Аз даже знам как да си отмъстим. 
Следващия път нека Кобрата да иде на финала на Mrs World и да ги пребие всички тия измислени кокошки там, а пък Анитка да излезе на ринга и да се облещи на Кличко.
Гарантирано ще победим и на двете места.
И не виждам защо, след като ББ може да ни е премиер, Анитка пък да не може да е Мисис България. 












 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: darktales
Категория: Политика
Прочетен: 540615
Постинги: 90
Коментари: 456
Гласове: 1407
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930