Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2016 22:31 - Русофобски радости
Автор: darktales Категория: Политика   
Прочетен: 2337 Коментари: 3 Гласове:
-1

Последна промяна: 28.12.2016 22:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Много радост донесе Дядо Коледа за джендърните етиологични и генерични русофоби. Убиха посланика, цяла рота руснаци се отрови с бояришник, а като черешка на тортата и самолетът падна. Човек би си казал, че е тъпо да злорадстваш за такива неща, ама то от тях и без това освен тъпотии друго не бива да се очаква. Генеричната русофобия е зачената в тъпота, както впрочем и американофобията.
Те щяха да бъдат най-щастливи, ако самолетът бе станал жертва на тероризъм, ама засега май не се очертава таковa нещо. Естествено, тогава пилотите са били на бояришник.
А оня мрачен тевтонски гений Андреас Любиц, който миналата година разби самолет със 150 души във Френските Алпи, той какво беше пил? 
Самолетите понякога падат. Заради техническа неизправност и човешки фактор падат и Боинг, и Ер Бъс. За съжаление ща падат и занапред. Но да злорадстваш по такива поводи е т-ъ-п-о. Каквато и да ти е каузата.
Колкото до бояришника.
Ейш, алоу, а знаете ли по колко души умират всеки ден в САЩ от крек? Всеки ден. Днес, утре, завчера, след седмица. Да пушиш крек спрямо шмъркането на нормален кокаин е толкова тъпо, колкото и пиенето на битова химия спрямо пиенето на фабричен алкохол. Причината е пак беднотия. Та знаете ли колко? Всеки ден. Само от крек. Алкохол, кокаин, хероин отделно. По 16,4 човека. Всеки ден. И САЩ все още са си велика държава. 
Айде стига. Дайте да видим ние какво ще правим. Руснаците пият одеколон от сто години. След още сто вероятно пак ще си го пият невъзбранно. А в българските казани за ракия след сто години какво ли ще има. Може и да стане така, че в тях да си варят пилафа потомци на мигранти от Северна Африка.



Гласувай:
2



1. ferhunde - няма такова понятие - русофоби. ...
29.12.2016 09:41
няма такова понятие - русофоби.
русофобите са българофили, които не с кланят на чужда държава като русофилите.

germantiger написа:
РУСОФИЛСТВОТО Е

- най-извратеното - филство, защото то започва с любов към големия – руския, от малкия – българския;
- русофилството поставя в основата собствената слабост и немощ на българина като комплекс и иска да се реализира като друг – голям, чужд и руски;
- русофилството е любов, обикновено всяко друго филство в България се основава на нечии чужди постижения – било германски в армия, наука, философска мисъл; било франкофонство – в музика, литература; било „имагинерно” и отвлечено - американско или англофилство покрай Адам Смит, банките и икономиката;
- казвам, че РУСОФИЛСТВОТО Е ЛЮБОВ КЪМ ДРУГ, НЕ КЪМ СЕБЕ СИ, А ВСЯКО ДРУГО -ФИЛСТВО КЪМ ЗАПАДЕН НАРОД Е ОСНОВАНО НА УВАЖЕНИЕ! РУСОФИЛЪТ ОБИЧА, А „ЗАПАДНОФИЛЪТ” УВАЖАВА!
- НЯМА
цитирай
2. ferhunde - няма такъв народ като любимия на путинофилите
29.12.2016 09:42
Още двама души са починали в Иркутск след отравяне със смесител за ваня, съобщава БТА, позовавайки се на регионалното подразделение на руското министерство на здравеопазването в източния сибирски град.

С това броят на хората, починали в Иркутск от 17 декември след употреба на евтини заместители на спиртните напитки, достигна 74. Общият брой на пострадалите е 122, като 31 души остават в болница.

Първи случай на натравяне с метилов алкохол е бил регистриран през последното денонощие в Братск - втория по големина град в Иркутска област. Един човек е бил настанен в болница там. Подробности за състоянието му не бяха съобщени.

Много от натровилите се хора са пили лосиона "Бояришник". На шишетата с този концентрат пише изрично, че той не е за вътрешна употреба. Много бедни руснаци обаче пият козметични продукти като евтин заместител на алкохола.
цитирай
3. darktales - @
29.12.2016 16:38
Значи, ако на човек му текат лигите от радост при всяка новина за умрели руснаци, то тогава е истински български патриот, и обратно, а? Хитро.
А Вие мрачния тевтонски гений за истина от последна инстанция го имате? Е аз пък не.
Всеки има интернет, архивите на London Gazette за 1876 са достъпни. Също и тези на "Дневник на писателя" на Достоевски от същото време. Там добре се вижда кой в какви чувства към България и българите е настройвал съответно британското и руското общество. Другото е бошлаф.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: darktales
Категория: Политика
Прочетен: 540270
Постинги: 90
Коментари: 456
Гласове: 1407
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930